VIDEO

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door verhalen. Op elk familiefeest maakte ik met mijn neefjes en nichtjes een theatervoorstelling. Ik was gek op voorstellingen, series, films maar vond het ook uitermate boeiend om pakweg een museumgids te horen vertellen over het verhaal achter een bepaald gebouw, kunstwerk, bedrijf.

Ik ben al lang professioneel muzikant en acteur en heb jarenlange ervaring met het inspreken van en meewerken aan radioreclame. Maar ik verdiep me ook al enige tijd in de wereld van fotografie en videografie en beschik over professioneel materiaal.

 

Mijn fascinatie voor het beeldende én het verhalende wil ik graag inzetten om, samen met jou, voor jou onderneming na te denken en te zoeken naar een mooi en gepast beeldverhaal.

 

Heel wat websites of facebookpagina’s van zelfstandige ondernemingen tonen enkel de zaak, het gebouw, het interieur.

Ik geloof echter sterk in het principe: ‘Mensen verkopen mensen’. Mensen werken graag met mensen. Persoonlijkheid is heel belangrijk, het is belangrijk dat potentiële klanten je kunnen zien, de persoon of personen achter de onderneming.

 

Het gevoel dat de kijker bij uw promo/bedrijfsfilm krijgt primeert op de informatie die wordt meegegeven. Met andere woorden: een passend (beeld)verhaal spreekt meer aan dan enkel droge informatie. Wat niet wegneemt dat de informatie dat wel wordt meegegeven correct, bondig en professioneel moet zijn.

"Bert heeft voor mijn winkel een promotionele video gemaakt. Het was een super aangename ervaring om met hem te werken:  efficiënt, open voor feedback, begreep wat belangrijk was voor mij. Zonder veel uitleg van mijn kant, maakte hij een filmpje over Renée wat exact uitbeeldde wat ik in gedachten had. Zeker een aanrader: professioneel, duidelijk en kwalitatief werk! De reacties die ik kreeg over mijn video waren allemaal maar positief en gaven mijn winkel en webshop een boost"


Kim Craenen - Renée Shop

"Ik kende Bert voornamelijk als collega-muzikant, maar wist dat hij ook met beeld bezig was. Daarom vroeg ik hem een videoclip te maken voor ‘Overal mist’, een belangrijke song voor mij. Ik wilde een clip die er visueel echt uitsprong. De samenwerking verliep perfect: Bert is obsessief bezig met elk detail, maar werkt ook snel en efficiënt. Het eindresultaat heeft mij compleet omvergeblazen. Ik was ontroerd door de poëtische kracht van de beelden. Van fans hoorde ik dat 'Overal mist' eerder een kortfilm was dan een videoclip, en dan kan ik alleen maar beamen." 


Jonas Winterland

PORTFOLIO

Promovideo's

Muziekvideo's

Videoclip "Overal Mist" van Jonas Winterland

Videoclip "Closer To the End Of Sound" van BIEZEN

Videoclip "Zomer Van Ons Leven" - Lenny & De Wespen (MONTAGE)

Concertfilm Sam Vloemans - North Sea Jazz Club, Amsterdam